- menu Dzień Kobiet 09-10.03.2018


ROSETTE GASTRONOMIA & CATERING
MENU DZIEŃ KOBIET 09-10 MARZEC 2018

  

SZWEDZKI STÓŁ

  

ZIMNY BUFET;

  

· SUSHI,

· TATAR

· PATERA WYKWINTNYCH MIĘS

· DESKI WYRAFINOWANYCH SERÓW

· MIX GALATYN , TYMBALIKÓW DROBIOWYCH

· SAŁATKA Z KREWETKAMI 

· SAŁATKA WARZYWNA DEKOROWANA

   

CIEPŁY BUFET;

  

· FLAKI W KOCIOŁKU

· MINESTRONE Z MAKARONEM W KOCIOŁKU

· STEKI Z ŁOSOSIA Z WARZYWAMI , MAKARONEM I KREWETKAMI 

· UDKO GRILOWANE Z KURCZAKA FILETOWANE PRZEKŁADANE SMAŻONYM SZPINAKIEM I DUSZONYMI KURKAMI

· PAŁKI Z KURCZAKA W OSTRYCH MARYNATACH CURRY I MEKSYKAŃSKIEJ

· STROGONOW Z KOPYTKAMI

  

KAWA, HERBATA NA STOLE SZWEDZKIM

CIASTONAPOJE GAZOWANE, NIEGAZOWANE